Lid worden

Het lidmaatschap van FiDiZ biedt een aantal interessante voordelen:

  • Abonnement op het vakblad De Beursbengel inclusief online toegang tot FLINK. Op dit digitale platform vindt u niet alleen de online artikelen uit de Beursbengel, maar daarnaast ook diepgaande verzekeringstechnische informatie in whitepapers, video’s en webinars. Verder kunt u op het platform deelnemen aan een forum voor leerzame discussies over de vaktechnische ontwikkelingen. Op grond van een collectief contract met NIBE-SVV kunnen wij ook De Beursbengel aanbieden als vast onderdeel van het FiDiZ lidmaatschap. U kunt ook kiezen voor een lidmaatschap exclusief dit abonnement.
  • 5x per jaar organiseren wij een lezing, i.c.m. een dinerbuffet. Over het algemeen worden de lezingen georganiseerd op onze thuislocatie De Agnietenberg te Zwolle. Leden worden per e-mail uitgenodigd voor de lezingen. 
  • Netwerkcontacten, wij zien met regelmaat nieuwe leden en nieuwe gezichten op onze lezingen. Er ontstaan hierdoor ook nieuwe contacten, niet in de laatste plaats met sprekers.
  • Website en nieuwsbrieven per e-mail, op digitale wijze wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en bijeenkomsten van FiDiZ.

U kunt kiezen uit 2 soorten lidmaatschappen. Hieronder treft u de 2 mogelijkheden aan:     

  • Lidmaatschap exclusief abonnement op het vakblad De Beursbengel, de kosten voor het verenigingsjaar 2023 bedraagt € 45,
  • Lidmaatschap inclusief abonnement op het vakblad De Beursbengel, de kosten voor het verenigingsjaar 2023 bedraagt € 65,-

Elk verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De betaling van het lidmaatschap geschiedt per automatische incasso.

Het lidmaatschap van FiDiZ is persoonlijk. FiDiZ kent geen bedrijfslidmaatschap. Wel is het mogelijk dat uw werkgever de kosten voor het lidmaatschap en deelname aan de lezingen betaalt. U kunt dan bij de rekeninggegevens voor automatische incasso het IBAN nummer en de tenaamstelling van uw werkgever invullen.

Opzegging van het lidmaatschap kunt u, voor 1 oktober in het lopende verenigingsjaar, schriftelijk (per e-mail aan secretariaat@fidiz.nl) doorgeven. Indien een opzegging niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerstvolgende verenigingsjaar.