Lid worden?

Klik hier

Financiƫle dienstverleners Zwolle

Agenda overzicht

mei 2012
9
woensdag
 

Brand New Day, plat of passie?

Spreker(s):
Paul Rijns, directeur Intermediair bij Brand New Day en eigenaar van Compas communicatie trainingen, weet als geen ander een gedreven presentatie te houden over de kansen voor adviseurs in de huidige markt. Paul is voorheen accountmanager geweest bij Aegon en Axa Levensverzekeringen.
De term woekerpolis is bij nagenoeg iedere Nederlander bekend, maar wat is nu eigenlijk precies een woekerpolis. Belangrijker is misschien nog wel, hoe ga je als adviseur om met een woekerpolis, zie je dit als een bedreiging of weet je dit wellicht om te zetten naar een kans.

Paul Rijns zal ons deze avond laten zien dat er nog steeds genoeg kansen in de markt zijn voor adviseurs. Ga je als adviseur alleen maar gebukt onder alle nieuwe wetgeving en regelgeving en kijk je nog steeds naar alles wat de afgelopen jaren fout is gegaan in onze branche of weet je jouw passie voor het vak over te brengen naar de klant en weet je jezelf te verkopen?


Voor de pauze zal Paul ons voornamelijk meenemen in het herkennen van een woekerpolis en de kansen die er in onze portefeuilles wellicht liggen op het gebied van woekerpolissen. Na de pauze zal de aandacht voornamelijk gericht zijn op uw rol als adviseur. Vanaf 18.00 uur Ontvangst met koffie en thee

18.30 - 19.15 uur Lezing deel 1

19.15 - 20.00 uur Dinerbuffet

20.00 - 20.45 uur Lezing deel 2

Vanaf 20.45 uur Borrel en netwerktijd

Documenten:

 

Agenda

sept
25
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder
okt
4
vrijdag
Jubileumfeest FiDiZ
Jubileumfeest FiDiZ | 65-jarig bestaan

Lees verder
nov
20
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder