Webinar : FvActueel: adviseren over handels- en debiteurenrisico’s in coronatijd

woensdag 23 september 2020 om 16:30

Na het succesvolle 1e webinar in mei jl. nodigt de Federatie van Assurantieclubs u uit voor het 2e webinar op woensdag 23 september a.s. van 16:30 tot 17:30 uur over handels- en debiteurenrisico's.

In dit webinar komen o.a. de volgende vragen aan bod: Komt mijn klant door Covid-19 in zwaar weer? Hoe zorg ik ervoor dat ik als zakelijk adviseur meerwaarde kan bieden? Hoe kan ik de ‘waterpomp’ zijn voor mijn klant om ‘het hoofd boven water te houden’?

Als zakelijk adviseur wordt de focus gelegd op de risico`s die samenhangen met de bedrijfsvoering van de klant. Het brandrisico en het wagenpark komen standaard terug in ieder adviesgesprek. Maar hoe zit het met de handels- en debiteurenrisico's? Door het Covid-19 virus wordt met angst terug gekeken naar de verwoestende kredietcrisis van 2008; met een lange periode daarna voordat de gevolgen echt zichtbaar werden. En die gevolgen hadden een zeer grote impact.

De voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs, Bert Sonneveld, ontvangt twee experts:

  • Econoom Bas Cregten van de Nederlandse tak van de Euler Hermes Group. Hij neemt ons mee in de wereldwijde economische impact van Covid-19. En hoe dat zich uiteindelijk vertaalt naar de risico`s en continuïteit van uw klanten?
  • Koen Smelter, partner bij Exonera. Hij zal toelichten hoe u - als adviseur - relevant bent en een meerwaarde kunt leveren aan uw klant. We willen toch de risico`s het beste managen, want als uw klant dadelijk zijn premie niet meer kan betalen, voel je dat als intermediair toch ook aan het einde van de maand!

Meld u zich nu aan via de volgende link: AANMELDEN WEBINAR

 

Kosten leden

€ 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

99999

Maximum aantal inschrijvingen

99999

Terug