Lezing : Grip op data, Blockchain en ICT.

woensdag 12 februari 2020 om 17:30

Bij deze nodigen wij u uit voor deelname aan de krokuslezing: Grip op data, Blockchain en ICT.

Tijdens deze interactieve lezing zal Seada van den Herik, directeur Onderlinge ’s-Gravenhage, ons meenemen in haar visie omtrent de onderwerpen:

  • Grip op data;
  • Blockchain;
  • ICT.

Volgens haar visie,  gaan deze onderwerpen het businessmodel van de 21e eeuw bepalen. Maar welke gevolgen heeft dit voor u als adviseur? Of voor u als ondernemer? Hoe gaat de toekomst er dan uitzien? Wilt u antwoorden op deze vragen, meldt u zich dan aan voor deze lezing.

 

Seada van Herik

Bedrijfswiskundige Seada van den Herik werd op haar 38ste directeur van de Regiobank, om vervolgens diverse topfuncties te bekleden.

Het blad “Management Team” verkoos haar drie keer tot Goudhaantje, omdat zij op jonge leeftijd al diverse topfuncties heeft bekleed.

 

Programma
Datum: woensdag 12 februari 2020
Vanaf 17.30 uur Ontvangst met koffie
18.00 - 18.45 uur Lezing: Grip op data, Blockchain en ICT (deel 1)
18.45 - 19.30 uur Buffet
19.30 - 20.15 uur Lezing: Grip op data, Blockchain en ICT (deel 2)
Vanaf 20.15 uur Borrel en netwerktijd


Locatie
Restaurant Urbana - Wipstrikkerallee 231 - 8025 AH te Zwolle (www.urbana.nl)


Aanmelden / nieuwe website

Verder vragen wij uw aandacht voor onze nieuwe website. Op het eerste gezicht ziet deze er niet heel anders uit, maar onderhuids zijn er veel nieuwe mogelijkheden. De website is gecombineerd met een ledenadministratie en een uitgebreide agenda functie. Ook kunt u als lid zelf uw gegevens inzien en bewerken. Dit gebeurt allemaal in een beveiligde omgeving.

Daarom is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt bij dit nieuwe systeem. Hiervoor gaat u naar www.fidiz.nl. Om daadwerkelijk in te kunnen loggen, moet u eenmalig de wachtwoord vergeten functie gebruiken. Rechtsboven op de website staat het inlogveld, met daar ook de link voor Wachtwoord vergeten. Daar moet u op klikken, voer het e-mailadres in waarop u deze mail heeft ontvangen en klik op Genereer nieuw wachtwoord.

 

U ontvangt dan een mail met een tijdelijk wachtwoord. Met de combinatie van uw email adres en het tijdelijke wachtwoord kunt u opnieuw inloggen. Bij Mijn Gegevens kunt u dit wachtwoord wijzigingen naar een veilig wachtwoord. Dit wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter en 1 cijfer bevatten. Via de check kunt u direct zien of het gekozen wachtwoord voldoet aan de veiligheidseisen.

Vanaf dat moment kunt u op de website zelf inloggen en u daarmee o.a. inschrijven voor bijeenkomsten en opleidingen. Alles is te vinden onder de rubriek Agenda. Voordeel hiervan is dat u slechts eenmalig uw gegevens hoeft in te voeren.

Na het doorlopen van bovengenoemde procedure, kunt u zich aanmelden voor de krokuslezing d.d. 12 februari a.s. 

Is bovenstaande niet gelukt? En wilt u wel deelnemen aan de lezing? Stuur dan een mail naar: lezingen@fidiz.nl.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 11 februari 2020 a.s.

Annuleren:
Aanmeldingen kunnen uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lezing worden geannuleerd, daarna zijn de normale kosten van € 15,- (leden) of € 25,- (niet leden) per deelnemer verschuldigd.

Locatie

Restaurant Urbana - Wipstrikkerallee 231 - 8025 AH te Zwolle (www.urbana.nl)

Spreker

Seada van Herik (Directeur Onderlinge 's-Gravenhage)

Kosten leden

€ 15,-

Kosten niet leden

€ 25,-

23 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

10

Maximum aantal inschrijvingen

100

Terug