Lezing : Kifid, het financieel klachteninstituut

dinsdag 11 juni 2019

Op dinsdag 11 juni a.s. is Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie en tevens directeur van Kifid te gast bij FiDiZ. Zij komt graag naar Zwolle om een inkijk te geven in de dagelijkse praktijk van het financiële klachteninstituut. Een praktijk waar klachten oplossen via bemiddeling aan belang wint, naast het doen van uitspraken.

Jaarlijks behandelt Kifid zo’n 3.000 klachten van consumenten. En in de toekomst komen daar klachten van kleinzakelijke ondernemers bij. Hoe gaat dat in zijn werk? Wat kun je als financiële dienstverlener verwachten, wanneer er een klacht tegen u is ingediend? En wat kan de financiële dienstverlener doen om de klacht zelf op te lossen, zodat een gang naar Kifid kan worden voorkomen?

Daarnaast zal Eveline ingaan op trends en ontwikkelingen in het klachtenbeeld bij Kifid. En zal zij met concrete voorbeelden uit de praktijk laten zien dat financiële dienstverleners lessen kunnen trekken uit uitspraken van Kifid. Vanzelfsprekend is er alle ruimte om ook uw vragen te beantwoorden.

Bent u nieuwsgierig naar de ontwikkelingen bij Kifid? En wilt u graag leren van klachten in de financiële sector? Of hebt u vragen en suggesties voor Kifid? Zorg dan dat u erbij bent op 11 juni a.s.

Programma:
Datum: dinsdag 11 juni 2019
Vanaf 17.30 uur Ontvangst met koffie
18.00 - 18.45 uur Lezing: Kifid, het financiële klachteninstituut  (deel 1)
18.45 - 19.30 uur Buffet
19.30 - 20.15 uur Lezing: Kifid, het financiële klachteninstituut (deel 2)
Vanaf 20.15 uur Borrel en netwerktijd

Locatie:
Restaurant Urbana - Wipstrikkerallee 231 - 8025 AH te Zwolle (www.urbana.nl)

Aanmeldingsprocedure:
Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk voor 7 juni 2019.

Annuleren:
Aanmeldingen kunnen uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lezing worden geannuleerd, daarna zijn de normale kosten van € 15,- (leden) of € 25,- (niet leden) per deelnemer verschuldigd.

Locatie

Restaurant Urbana - Wipstrikkerallee 231 - 8025 AH te Zwolle

Spreker

Eveline Ruinaard

Kosten leden

€ 15,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

10

Maximum aantal inschrijvingen

100

Terug