Lid worden?

Klik hier

Financiƫle dienstverleners Zwolle

Agenda overzicht

jan 2013
30
woensdag
 

Alle veranderingen op het gebied van Hypotheken

Spreker(s):
Wij hebben Christian Dijkhof bereid gevonden om als spreker op te treden. De heer Christian Dijkhof is directeur/eigenaar van de HypotheekCompany en voorzitter van de OvFD. Hij heeft ruim 100 onafhankelijke advieskantoren aangesloten bij zijn organisatie en heeft daarnaast nog een eigen kantoor Dijkhof en Partners. Als voorzitter van de belangenvereniging OvFD weet hij vaak als een van de eersten de steeds wijzigende informatie in een begrijpelijke en hanteerbare context te plaatsen. Hij is daarmee in staat om ons tot in detail te informeren.
Hij gaat ons bijpraten over alle veranderingen op het gebied van hypotheken en welke mogelijke gevolgen deze veranderingen zullen hebben voor de advisering.


Ook al heeft u niet dagelijks te maken met hypotheken, dan nog is deze lezing enorm interessant, zeker als u in het bezit bent van een eigen huis met hypotheek en een aflossingsconstructie in box 1 of (nu nog) in box 3. Aansluitend aan de lezing nodigt het bestuur u graag uit om samen een Nieuwjaarsborrel te drinken.Vanaf 18.00 uur Ontvangst met koffie

18.30 - 19.15 uur Lezing, 1e deel

19.15 - 20.00 uur Buffet

20.00 - 20.45 uur Lezing, 2e deel

Vanaf 20.45 uur Nieuwjaarsborrel en netwerktijd
 

Agenda

sept
25
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder
okt
4
vrijdag
Jubileumfeest FiDiZ
Jubileumfeest FiDiZ | 65-jarig bestaan

Lees verder
nov
20
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder