Lid worden?

Klik hier

Financiƫle dienstverleners Zwolle

Agenda overzicht

jan 2018
24
woensdag
 

Lezing: Consumenten kredieten oplossingen: Interbank 'Samen Beter"! en Nieuwjaarsborrel

Voor deze lezing, als “frisse start” in 2018, is Interbank als grootste consumentenkrediet aanbieder, onderdeel van Crédit Agricole Consumer  Finance B.V. bereid gevonden om u mee te nemen in de veranderende en zeker uitdagende markt van consumentenkrediet. Hoe helpen wij samen met U de consument via diverse communicatiekanalen  en steeds verdergaande digitale processen naar financiële producten die hij echt nodig heeft en passen bij de financiële situatie van vandaag en het liefst ook van morgen?” Interbank Samen Beter!

Maar Interbank gaat verder en biedt u een inspirerende lezing aan door de bekende auteur Friso Schotanus. In zijn meest recente boek “Toen was geweld heel gewoon” probeert Friso Schotanus vragen te beantwoorden die de kern van voetbalgeweld moeten blootleggen. Zoals: 'Waarom is het voetbal als sport en het voetbalstadion bij uitstek de locatie waar mannen met elkaar op de vuist gaan?' En: 'Wanneer is dat begonnen?

Programma:
Datum: woensdag 24 januari 2018
Vanaf 17.30 uur Ontvangst met koffie

18.00 – 18.45 uur Lezing: Interbank denkt in passende consumentenkrediet (woon)oplossingen voor uw cliënt! Van transactie gericht naar duurzame relaties. Hoe helpen wij U als adviseur van met name hypotheekgerichte kantoren bij het opbouwen van waarden (doorlopende provisie) in hun bedrijfsvoering.  

18.45 – 19.30 uur Buffet

19.30 – 20.15 uur Lezing: “Toen was geweld heel gewoon ” door Friso Schotanus, (co-)auteur van diverse sportboeken, een cultuurgeschiedenis over de sigaret en freelancer voor tal van vaktijdschriften en weekbladen.

Vanaf 20.15 uur Nieuwjaarsborrel en netwerktijd

Locatie:
Restaurant Urbana - Wipstrikkerallee 231 - 8025 AH te Zwolle (www.urbana.nl)

Aanmeldingsprocedure:
Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 19 januari 2018.

Annuleren:
Aanmeldingen kunnen uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lezing worden geannuleerd, daarna zijn de normale kosten van € 15,- (leden) of € 25,- (niet leden) per deelnemer verschuldigd.
 

Agenda

sept
25
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder
okt
4
vrijdag
Jubileumfeest FiDiZ
Jubileumfeest FiDiZ | 65-jarig bestaan

Lees verder
nov
20
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder