Lid worden?

Klik hier

Financiƫle dienstverleners Zwolle

Agenda overzicht

sept 2016
7
woensdag
 

Lezing: Vermogensvorming en beleggen

Onze spreker Wilfred Westerhuis is zelfstandig Vermogensbeheerder en Beleggingsadviseur. Als verbonden agent aangesloten bij T&E inmaxxa, een professionele, onafhankelijke en goed bekend staande Vermogensbeheerder. Hij is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in beleggen en kan ons, als adviseurs, alle fijne kneepjes van het beleggen bijbrengen.
 
Zij motto is: “Succesvol beleggen is weggelegd voor iedereen, maar… de belegger is zelf zijn grootste vijand”.
 
Als gevolg van de extreem lage rentes zijn veel mensen op zoek naar alternatieve mogelijkheden om tot verantwoorde vermogensgroei te komen. Deze mogelijkheden zijn er, maar brengen ook risico’s met zich mee. Kortom, er is juist nu behoefte aan professionele begeleiding bij het beheersen van die risico’s. Dat vraagt om een vermogensbeheerder / beleggingsadvies die letterlijk en figuurlijk dichtbij is, transparant, deskundig en betrokken. Daar staat hij voor!
 
De grootbanken standaardiseren en centraliseren hun beleggingsdienstverlening steeds meer en verliezen het contact met hun klanten. In die standaardisatie voert het traditionele beleggen (buy & hold) nog steeds de boventoon, terwijl zijn overtuiging is dat met een actiever portefeuillebeleid betere resultaten geboekt kunnen worden ook in deze tijd! Hij zal ook komen met bruikbare tips voor ons als adviseur en uw klanten!
 
 
Programma:
Datum: woensdag 7 september 2016
Vanaf 18.00 uur Ontvangst met koffie
18.30 - 19.15 uur Lezing, "Succesvol beleggen is weggelegd voor iedereen maar…. De belegger is zelf zijn grootste vijand" door Wilfred Westerhuis (deel 1)
19.15 - 20.00 uur Buffet
20.00 - 20.45 uur Lezing, "(Zelf)verzekerd beleggen met aantrekkelijk rendementsperspectief" door Wilfred Westerhuis (deel 2)
Vanaf 20.45 uur Borrel en netwerktijd

Locatie:
Restaurant Urbana - Wipstrikkerallee 231 - 8025 AH te Zwolle (www.urbana.nl)

Aanmeldingsprocedure:
Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk voor 5 september 2016.

Annuleren:
Aanmeldingen kunnen uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lezing worden geannuleerd, daarna zijn de normale kosten van € 15,- (leden) of € 25,- (niet leden) per deelnemer verschuldigd.
 
 

Agenda

sept
25
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder
okt
4
vrijdag
Jubileumfeest FiDiZ
Jubileumfeest FiDiZ | 65-jarig bestaan

Lees verder
nov
20
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder