Lid worden?

Klik hier

Financiƫle dienstverleners Zwolle

Agenda overzicht

jan 2016
27
woensdag
 

Lezing: Solvency2 en Nieuwjaarsborrel

Solvency2 is sinds 1 januari 2016 van toepassing voor het merendeel van de verzekeraars. Deze nieuwe (Europese, Nederlandse) Wetgeving is meer dan alleen een rekenkundige exercitie. Het zal verzekeraars aanzetten om nog nauwkeuriger en op een andere manier naar het verzekeren van risico’s te kijken. 

Wat kunnen u en uw klanten gaan merken van Solvency2 en op welke manier zullen de gevolgen merkbaar zijn? Kortom, een blik achter de schermen van Solvency2.
 
Edwin Post, lid van FiDiZ, heeft aangeboden om een presentatie te verzorgen over Solvency2. Hij zal ons meenemen in de achtergronden van Solvency2, de impact er van, hoe verzekeraars anticiperen op deze Wetgeving en wat verzekeringsadviseurs en hun klanten hiervan kunnen gaan merken. 
 
Edwin is Register Makelaar in Assurantiën en heeft veel kennis en ervaring van de grootzakelijke schadeverzekeringsmarkt. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de sluitafdelingen van een grote verzekeringsmakelaar en heeft daarnaast jarenlang bij Nederlands grootste verzekeraar gewerkt. Naast zijn werkervaring op Senior Management niveau heeft hij ook jarenlang als acquisiteur- en senior accountmanager grootzakelijk gewerkt. Hierdoor kan hij gemakkelijk de brug slaan tussen de verzekeringstheorie en adviespraktijk. Een allrounder die graag zijn kennis en visie deelt met vakgenoten. 

Aansluitend aan de lezing nodigt het bestuur u graag uit om samen een Nieuwjaarsborrel te drinken.

Handout Lezing Edwin Post

Programma:
Datum: woensdag 27 januari 2016
Vanaf 18.00 uur Ontvangst met koffie
18.30 - 19.15 uur Lezing, "Solvency2" door Edwin Post (deel 1)
19.15 - 20.00 uur Buffet
20.00 - 20.45 uur  Lezing, "Solvency2" door Edwin Post (deel 2)
Vanaf 20.45 uur Nieuwjaarsborrel en netwerktijd

Locatie:
Restaurant Urbana - Wipstrikkerallee 231 - 8025 AH te Zwolle (www.urbana.nl)

Aanmeldingsprocedure:
Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk voor 23 januari 2016.

Annuleren:
Aanmeldingen kunnen uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lezing worden geannuleerd, daarna zijn de normale kosten van € 15,- (leden) of € 25,- (niet leden) per deelnemer verschuldigd.
 

Agenda

sept
25
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder
okt
4
vrijdag
Jubileumfeest FiDiZ
Jubileumfeest FiDiZ | 65-jarig bestaan

Lees verder
nov
20
woensdag
Lezing (onder voorbehoud)
Lezing

Lees verder